Uppdaterat pris på behandling.

Från och med den 1/3-2023 kommer det att ske en prishöjning på ordinarie behandling (30 minuter) samt 60 minuters behandlingen. Det i sin tur kommer påverka priset för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag.

Jag tar även emot dig med privat sjukvårdsförsäkring. Kontakta mig eller ditt försäkringsbolag om du är osäker på om samarbete med just ditt bolag finns.

Naprapatbehandling 60 min, 1 200 kr (1250 kr från och med 1/3-23). Rekommenderar jag till dig som kommer på ett första besök eller dig som har flera besvär. Många upplever att 30 minuter är för kort för ett första besök då själva anamnesen och undersökningen kan ta lite tid och själva behandlingen blir kort. Under 60 minuter hinner vi gott och väl med allt utan att det känns stressigt, plus en åtgärdsplan.

 

Naprapatbehandling 30 minuter. 650 kr (680 kr från och med 1/3-23) . Passar dig som går regelbundet, bokar ett återbesök eller har ett besvär. Upplägget är detsamma med undersökning, behandling och rekommenderade åtgärder.

 

Massage naprapat 30 minuter. 750 kr (850 kr från och med 1/3-23). För dig som vill ha en förebyggande massage och bekosta ditt besök med friskvårdsbidraget. Priset på friskvård innehåller mervärdesskatt, därav högre pris än en vanlig naprapatbehandling som är en del av hälso- och sjukvård. Jag gör dock alltid mitt bästa för att hjälpa dig med dina besvär oavsett namn på behandling.