Erika Blom, legitimerad naprapat sen 2008

Efter examen vid Naprapathögskolan i Stockholm 2006 och ett år i Madrid började jag jobba på Härnösands Ryggklinik där jag även gjorde min legitimation. Var även inom landstinget både vid Hudiksvalls sjukhus och Östersunds sjukhus som en del av legitimationspraktiken. En rolig och lärorik period. Blev färdig med min legitimation 2008. I Härnösand fick jag många års erfarenhet av klinikarbete och företagsbehandlingar samt idrottsbehandlingar både på motions och elitnivå, bland annat med GIF Sundsvall.

 

 

 

År 2010 började jag läsa igen, idrottsvetenskap på heltid vid Mittuniversitetet i Östersund. Det var tre års studier och under dessa år jobbade jag kvar i Härnösand, först heltid men sen gick jag ner i tid och i samband med flytt tillbaka till Jämtland och Duved tog jag tjänstledigt. Jag började jobba hos ÅreNaprapaterna i Östersund och Åre men när jag bestämde mig för att flytta tillbaka till Frostviken och Jormvattnet startade jag ett eget företag. Och där är jag idag. Bosatt i vackra Jormvattnet med min familj och driver mitt eget företag som Leg Naprapat.

Jag kommer att finnas stationerad i Jormvattnet och Strömsund samt att jag kommer finnas i Röyrvik, Norge 2 ggr/mån. Vart jag är och när kommer att uppdateras på hemsidan och på Facebook. Är du osäker så ring gärna.

 

 

Mitt mål är att få dig så bra som möjligt! Jag kommer att göra det bästa jag kan och räknar med att du kommer att göra det bästa du kan! Tiden mellan behandlingarna räknas lika mycket som själva behandlingen!  Boka en tid idag!